BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Gör en bokningsförfrågan för bord, konferens, fest, arrangemang eller mässa/utställning direkt via Kalmartravets hemsida.

Under helgdagar är kontoret obemannat vilket innebär att vi svarar på e-post tidigast dagen efter helg.

Namn

E-post

Rubrik

Meddelande

Vi använder en tjänst från Internetservice AB.

Kommande tävlingsdagar

Lördag
2018-01-27 kl. 14.45 Entrén öppnar kl. 12.45
Fredag
2018-02-16 kl. 18.20 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-03-02 Start kl. 12.45 Fri entré
Fredag
2018-03-23 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-04-13 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-04-20 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-04-27 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-05-04 kl. 18.20 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-05-11 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Onsdag
2018-06-06 kl. 18.30
Fredag
2018-06-15 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Söndag
2018-06-24 kl. 14.45
Fredag
2018-06-29
Lördag
2018-07-28 kl. 20.30
Torsdag
2018-08-09 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-08-24 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.30
Tisdag



2018-09-04 Start kl. 12.20
Fredag
2018-09-14 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.
Fredag
2018-09-21 kl. 18.20 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-10-05 kl.12.45
Lördag
2018-10-13 kl. 18.55 Entrén öppnar kl. 17.00
Fredag
2018-10-26 kl. 18.15 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-11-02 kl. 12.45 Entrén öppnar kl. 10.30
Lördag
2018-11-10 kl. 18.55 Entrén öppnar kl. 17.00
Fredag
2018-11-16 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.
Fredag
2018-11-23 kl. 18.20 Entrén öppnar kl. 16.30
Fredag
2018-11-30 kl. 18.30 Entrén öppnar kl. 16.
Fredag
2018-12-07 kl. 18.20 Entrén öppnar kl. 16.30
Måndag



2018-12-17 Start kl. 12.20

2018-01-27
Vi öppnar kl. 13.00

FÖRRÄTT

2 sorters toast.
Skagen samt rökt renstek med pepparrot. Serveras på salladsbädd.

HUVUDRÄTT

Helstekt färsk kalvrygg
(Serveras medium)
Rostad blomkålspuré
Smaksatt med parmesan
Solmarka betor &
Portvinssky.
Serveras med potatisbakelse.

Halstrad fjällröding
Skirat smör, färsk broccoli. Rårörda lingon. Serveras med potatispuré

DESSERT

Chokladmoussecylinder
Med hallon & lakrits.

Gröna Menyn.

Förrätt
Vegansk Skagentoast toppas med tångkaviar.

Varmrätt
Marinerad Oumph
Bönsallad, aioli.
Serveras med friterad sötpotatis.

Dessert
Chokladmoussecylinder
Med hallon och lakrits.



Vi arbetar i första hand med närproducerade ekologiska råvaror.

PRIS

495 kr


© 1999-2016 Kalmartravet | Sydöstra Sveriges Travsällskap, 394 70 Kalmar | 0480-44 35 50 | info@kalmartravet.se