TRAVSKOLA - PONNYER

Grandic
född 2007  - varmblodig travhäst
Valack e. Spotlite Lobell u. Scanty
Insprunget: 478 673 kr
Uppfödare: Håkan & Ulla Eriksson
Ägare: Kalmartravet

Är man stor måste man vara snäll och det är verkligen Grandic! En riktig gentleman som alltid gör sitt bästa. En svart, snygg häst som vi hoppas kommer att fungera bra även i monté.

Foto kommer 

Gjerde Åsar
född 2004  - kallblodig travhäst    
Valack e.Åsaelden u. Halling Snella 
Insprunget: 909 300 kr
Ägare: Kalmartravet

Gjerde Åsar kallar vi till vardags för Nordis! Är man ensam Nordsvensk på Kalmartravet så är man! En fantastisk häst som hänger med på det mesta. En av hans många uppgister är att dra handikapp vagnen men han kan gå monté, nybörjakurser och licenskurser. Alltid lika pigg och glad!!

 


Origo
född 2006 -shetlandsponny
Valack e. Kasper I u: Epala -
Ägare: Stall Askermåla HB, leasad av Kalmar Travskola

Origo är stallets snällaste ponny! Han gör precis allt man ber honom om. Origo är den ponnyn barnen oftast får börja köra ensamma, dels för att det inte går så fort och dels för att han är så enormt snäll! Origo gillar allt som har med barn att göra och kan stå stilla i flera timmar och bli borstad och kelad med. Han är jättesnäll att rida på. Origo har tävlat lite tillsammans med Molly Borg och även om det inte går så fort har de fått en hel del rosetter tillsammans.

 


Lojstagorm
född 2003 - gotlandsruss
Valack e. John Russ - Tina e. Kanel
Ägare: Kalmartravet

Lojstagorm eller Gorm som han kallas är en pigg och glad ponny. Han gillar att jobba och är alltid framåt. Glömmer du sätta bomull i öronen kan det gå lite väl fort. Gorm är chefen bland ponnyerna och ingen vågar ta hans höhög i hagen. Gorm är startsnabb och gillar bäst att ligga i ledningen i loppen, däremot gillar han inte att starta på tillägg och jaga ifatt de andra ponnyerna. Sommaren är Gorms årstid, banan är torr och fin att springa på och han får ledigt några veckor på sommarbete.


Avellino
född 2008 - svenskt varmblod
Val e. Center Field - Optica Ego - Optimist N.
Ägare: Kalmartravet

Avellino är vår klippa i vuxenkurserna! Han är alltid snäll och bussig och lagom pigg! En riktigt bra utbildningshäst som tävlar ibland när det finns passande lopp.


Lamborghini S.T.
född 2004 - svenskt varmblod
Valack e: Gentle Star u: Night of Joy
Ägare: Kalmartravet

Lamborghini eller Lambo som han kallas är en väldigt trevlig och klok häst. Han har innan han kom till oss tävlat mycket, vunnit flera lopp och tjänat 1,7 miljoner. I dag jobbar Lambo mest med vuxenkurser och tandemkörningar men ibland får han andra uppdrag så som att vara förridare till mästerskapslopp mm. Allt gör han alltid på bästa sätt! Lambo är en riktig hedershäst och han älskar all uppmärksamhet!! 

 


Freja V
född 2010 - shetlandsponny
Sto e. Maxmer u. Roxanne II - Ägare: Kalmartravet

Freja V är travets lilla rymling. Hon gillar att smita ur sin hage för att strosa runt på stallbacken i sin egna lilla värld och gärna hoppa in till någon annan häst och sno deras mat.


Savanna
född 2010 - shetlandsponny
Sto e. Felix u. Melka 
Ägare: Kalmartravet

 En trevlig liten dam som gillar att bli borstad. Bästa kompisen är Origo och helst vill hon stå i hagen och bli kliad av honom. Hon är väldigt mjuk och fin att köra men ibland tycker de yngsta barnen att hon är lite väl pigg.


Dolette
född 2013 - shetlandsponny
Sto e. Dollman u. Wänga Operett
Ägare: Kalmartravet

Dollan  är otroligt söt och en väldigt snäll och trevlig liten tjej som charmar alla! Dollan är bästis med Freja och de båda    hittar gärna på bus i hagen!

 

Skottjar
född 2009 - russ
Valack e. Skotte - Jarette - Jardin
Ägare: Kalmartravet

Foto kommer

 

© 1999-2016 Kalmartravet | Sydöstra Sveriges Travsällskap, 394 70 Kalmar | 0480-44 35 50 | info@kalmartravet.se