Till Start 2023

12 januari, 2023

Till Start projektet fortsätter även 2023.

Till Start har genomfört sitt tredje år som stöttande utbildningsinsats för landets B-tränare och ponnytränare. Upplägget är att deltagarna får två coachträffar och ett antal digitala möten med coacherna Per K Eriksson och Bo Milton.  Tag chansen att vara med på lärorika träffar och intressanta föreläsningar, sista dag för anmälan är 28 februari.

Upplägget är följande:

Coacherna går runt till deltagarna för att få en liten information om vad tränaren vill att dom ska titta på. Därefter kör ekipagen ut på banan och värmer, samt kör i rätvarv framför coacherna. Där filmas ett klipp på respektive häst som deltagaren får via mailen efter träffen.

Deltagarna delas in i grupper men kör individuellt för att coacherna ska kunna fokusera på en häst i taget på banan. Körningen tar ca 30 minuter för varje grupp om 10 hästar. Därefter kommer man med sin häst till ett stall för feedback vartefter man är klar med sin häst, man får tips och reflektioner.

Tider och vilka boxar/ stall man ska vara i får deltagarna via mail veckan innan respektive träff. 2023 kommer första tisdagen i varje månad med start i mars vara den dag som föreläsningarna äger rum digitalt via Teams.

Intressanta personer och ämnen kommer diskuteras och det schemat får årets deltagare i slutet av februari.
Vårens coachträffar inleds under första helgen i mars och pågår fram till maj. Vi välkomnar nya deltagare och anmäler er gör ni via länken Till start (travskola.se)

Vill du veta mer eller har frågor om Till start? Kontakta projektledare Annette Jansson. Du kan också följa Till starts eget Instagramkonto #till_start