Aktuellt

Samarbetet med Travskolan fortgår på olika sätt i en mycket positiv anda. På samma sätt har vi stor hjälp från Kalmartravets tjänstemän vilket gör att många problem snabbt kan lösas och beslut tas utan omvägar och allt blir så mycket lättare!

Om du undrar över något är Du välkommen att ringa eller maila Malin Borg på 072-711 86 13  eller  malin.borg@kalmar.se

Lördag 11 november kör vi Lokala Tävlingar med Klubbmästerskap provapåkörning för nya barn! Inga lopp är officiella och inga resultat kommer att räknas på häst eller kusk. ST’s reglemente gäller i övrigt tex gällande startfrekvens, vaccinationer, utrustning, tränaransvar m m.

Kl. 13.00 börjar vi dagens tävlingar. Denna dag har vi även två lopp som är öppna för de elever i travskolan som ännu inte har tagit tävlingslicens. Prisrossetter till alla! Det finns också möjlighet att köra provlopp för varmblod anmäl till Anethe senast onsdag 8/11. Under dagen ska sedan Kalmar Ponnytravares Klubbmästare koras!

Travskolan erbjuder möjlighet att prova på att köra ponny för nya barn innan tävlingarna börjar, stallbacken körplanen mellan tiden 11.45-12.45. ingen föranmälan, Erbjudande till travskolans kurser för nya elever!

På publikplats kommer det att finnas korv och fika till försäljning vid Bosse Knopp. Stallbacken är öppen under hela dagen för dig som vill se hur hästarna förbereder sig innan tävling. Kom och heja på våra duktiga ungdomar!

För anmälan till tävlingarna klicka här

Du som vill tävla med travskolans ponnyer anmäler dig till din ledare och ni kommer överens om vilken prop och önskemål om ponny.

Lokala Ponnytävlingar

Tävlingsdagar 2023

Statistik2022