TRAVSKOLA - HÄSTAR

Gjerde Åsar

Gjerde Åsar är vårt kallblod. Han kallas till vardags för ”Nordis” och är ett riktigt charmtroll. Han vet precis hur unik han är och älskar uppmärksamhet! Efter en lång tävlingskarriär vet han också hur man ska bete sig på en tävlingsbana och att ligga efter någon annan är inget för Nordis! Här ska man vara först även om det är mot varmblod så det gäller att den som kör är stark i armarna. Nordis är också den som drar vår vagn för funktionshindrade och han är en riktig klippa i montékurserna.
Statistik

Hypnose

Hypnose är en stor fux som är väldigt snäll. Han är som en stor gänglig hundvalp som alltid är lycklig, men har ingen riktig styrsel på sin stora kropp som han fortfarande inte har vuxit i. ”Hyppe” blir sällan trött men har heller inte så bråttom efter det är mindre viktigt
Statistik

Skogans Survivor

Skogans Survivor, även kallad Surre, är typen av ”lille Skutt” bortsett från att han inte är så snabb. Han är däremot så otroligt snäll och vill alla väl men ibland blir saker runt omkring läskiga och han känner sig tryggast om han får vara med en kompis.
Statistik

Freja V.

Freja är vår fina racerponny. Hon har bråttom för det mesta och allt med Freja går ganska fort. Det gäller att vara snabb både i handling och tanke för att hänga med henne. Därför används hon mest till de lite mer rutinerade eleverna.
Statistik

Dolette

Dolette, eller Dollan som hon kallas, är en charmig ponny som vet precis hur söt hon är! Hon är väldigt trygg men också bestämd med egna åsikter som inte alltid överensstämmer med vad människorna har tänkt sig.
Statistik

Mormors Jerry

Mormors Jerry är en skojig ponny. Han gör alltid så bra som han kan även om han inte alltid förstår. En favorit bland de yngre barnen. Han kan vara en riktig liten retsticka i hagen med de andra shetlandsponnyerna.
Statistik

Savanna

Savanna är vår lilla pärla! En otroligt snäll och söt ponny som alltid gör sitt bästa om det så är med nybörjare eller på tävlingsbanan. På banan kan hon tagga till och bli stark så då får man hålla i.
Statistik

Skottjar

Skottjar är vårt snälla och gulliga isabellfärgade russ. Han kan bli lite ängslig och vill gärna ha en kompis med sig. Att springa först är inte något för Skottjar och om det blåser ute är det läskigt.  Han hänger gärna med Joppe på upptåg om det möjlighet.

Statistik

 

 

Jolli's Joppe

Jolli´s Joppe är vår fantastiska fux! Han kan det mesta och är otroligt smart och kan flera trix om hur man får godis och uppmärksamhet eller hur man slipper göra något. Som den ”vildhäst” han är kan man aldrig bestämma över Joppe. Trots att han kan ha en uppsyn som en huggorm är han en av de stora favoriterna.

Statistik

 

Mythos

Mythos är en söt och mild fuxvalack som älskar att bli borstad, kliad och kelad med. Han gillar att vara med sina kompisar och vid körning vill han gärna ha en kompis med sig. Att bli riden gillar inte Mythos särskilt mycket, då fryser han fast.
Statistik

Champion Trot

Champion Trot är en gullig men lite barnslig russkille. Hans tålamod är inte så stort och att stå stilla på gången är inte särskilt roligt. Att springa framför vagnen är kul men ibland har Champis svårt att hålla koncentrationen och trasslar ihop sina egna ben.
Statistik

Eucalyptus

 

 

Foto kommer….

Eucalyptus är en russtant som är mycket snäll att både sköta, köra och rida. Hon gör också precis vad du ber henne om och vill gärna bli behandlad som en primadonna. Hon gillar inte när Jerry retas med henne, då kan hon bli riktigt sur.
Statistik