TRAVSKOLA - HÄSTAR

GJERDE ÅSAR

Gjerde Åsar kallar vi till vardags för Nordis! Är man ensam Nordsvensk på Kalmartravet så är man! En fantastisk häst som hänger med på det mesta. En av hans många uppgifter är att dra handikappvagnen men han kan gå monté, nybörjakurser och licenskurser. Alltid lika pigg och glad!!
Statistik

GRANDIC

Är man stor måste man vara snäll och det är verkligen Grandic! En riktig gentleman som alltid gör sitt bästa. En svart, snygg häst som vi hoppas kommer att fungera bra även i monté.
Statistik

HYPNOSE

En mycket snäll fuxvalack som alltid gör sitt bästa.
Statistik

LAMBORGHINI S.T.

Lamborghini eller ”Lambo” som han kallas är en väldigt klok och trevlig häst och som  älskar uppmärksamhet. Han används bl a i vuxenkurser och tandemkörning.
Statistik

FREJA V.

Freja är travets rymling! Hon gillar att smita ur sin hage för att strosa runt på stallbacken i sin egna lilla värld och hoppar gärna in till någon annan häst och snor maten.
Statistik

DOLETTE

Dollan är en otroligt söt och en mycket snäll och trevlig liten tjej som charmar alla! Dollan är bästis med Freja och de båda hittar gärna på bus i hagen.
Statistik

LOJSTAGORM

Lojstagorm, eller Gorm som han kallas, är en glad ponny. Han gillar att jobba och är alltid framåt.
Statistik

SAVANNA

En trevlig liten tjej som gillar att bli borstad. Hon är fin att köra men ibland tycker de yngsta barnen att hon är lite väl pigg.
Statistik

SKOTTJAR

Skottjar är ett mycket snällt russ som är försiktig och vill gärna att någon kompis är före ifall det händer nått läskigt. Han är en riktig skitgris och älskar att rulla sig.

Statistik

 

 

JOLLI'S JOPPE

Jolli´s Joppe är ett piggt gotlandsruss som kan det mesta. Han kan pussas och tacka med frambenet men också se arg ut. Han har mycket energi och kan springa fort när han själv vill.

Statistik