Maria Carlsson

Roll i Travskolan: Utbildningsansvarig
Utbildad travskoleinstruktör. Tränat och fött upp egna travhästar, både stora och små. Roligast är att se  när elever man haft lyckas med att ta licens och att vinna lopp. Eller med de yngsta eleverana när de kan få på en grimma själva eller lyfta ett ben på en ponny.  Jag försöker vara en bra förebild genom att se alla kursdeltagare och att hålla mig uppdaterad.

Tommy Högqvist

Roll i Travskolan:
Häst- & stallansvarig. Kursansvarig B-tränarlicens
Hållt på med travsport i många år, 25 som A-tränare. Roligast är sammanhållningen och att kan delta på lika villkor. Jag är en bra förebild för att jag är hjälpsam.

Anna Norrenge

Roll i Travskolan:
Ledare för vuxenkurser och kör tandemkörning

Utbildad travskoleinstruktör, travgymnasiet Wången, har kört massor med ponnylopp och en del lopp med stora hästar. Jobbat hos Catrin Fajersson, Tommy Zackrisson och Robert Bergh. Roligast med travsporten är att den är för alla och är världens bästa sport! Jag är en bra förebild för att jag delar med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Jag är glad och positiv!

Pernilla Hecht Karlsson

Roll i Travskolan:
Travskoleinstruktör

Utbildad Hippolog. Kört ponnylopp, har tränar- och körlicens för stort häst. Roligast med travsporten är farten men också sammanhållningen mellan aktiva. Jag är en bra förebild för att jag är positiv.

Alexanda Wisén

Roll i Travskolan: Travskoleinstruktör och montélicensutbildare

Utbildad travskoleinstruktör. Har tränar- och körlicens för stor häst  och har tidigare kört flera hundra ponnylopp. Jobbat som hästskötare i många år hos olika proffstränare, jobbar nu hos Fredrik Persson.  Hästarna, både stora och små, är det roligaste med travsporten. Jag är en bra förebild för att jag är envis, arbetssam och orädd.

 

Marina Ginman

Roll i Travskolan: Travskoleinstruktör, håller montékurser

Utbildad travskoleinstruktör och har ridit över 200 montélopp bl a NM i Danmark och även ridit lopp på Vincennes i Frankrike. Roligast med travsporten är adrenalinkicken man får att rida lopp men också hästarna och att få lära känna nya mänsikor. Jag är en bra förebild för att jag tänker på hur jag beter mig både i stallet och på sociala medier eftersom jag vet att folk ser upp till mig. Jag försöker bemöta andra som jag själv vill bli bemött.

Tina Claeson

Roll i Travskolan: Travskoleinstruktör

Utbildad travskoleinstruktör. Tränar och föder upp shetlandsponnyer. Roligast med travsporten är att hålla på med hästarna och alla trevliga och engagerade människor. Jag är en bra förebild genom att dela med mig av kunskap och min kärlek till hästen och att ha roligt med deltagarna och hästarna.

 

Camilla Hecht

Roll i Travskolan: Travskoleinstruktör

Utbildad travskoleinstruktör. Kört ponnytrav och jobbat hos olika travtränare. Jobbat på olika läger och kurser för både barn och vuxna under många år. Roligast med travsporten är att hästar kan förena människor från olika samhällsklasser. Fantastiska möten med alla individer som besöker Travskolan. Jag är en bra förebild eftersom jag undviker att ha förutfattade meningar och försöker se positivt på allt och att inget är omöjligt, det tar bara lite längre tid. Jag försöker alltid vara mig själv.

 

Kjell Gustafsson

Roll i Travskolan: Travskoleinstruktör

Hållt på med travsport i många år. Amatörtränare och har jobbat hos de flesta av Kalmartravets tränare genom åren. Föder även upp någon egen häst ibland. Jag är en bra förebild för att jag är tydlig och rak.

 

Freja Borg

Roll i Travskolan:
Ledarassistent

Jag har gått alla kurser i Travskolan och travledarassistentutbildning till steg 3. Har ponnylicens och körlicens för stor häst. Roligast med travsporten är samspelet mellan häst och människa, träffa nya människor och att man aldrig blir fullärd. Jag är en bra förebild eftersom jag är glad och  trevlig och ser alla.

 

Jennifer Ottosson

Roll i Travskolan:
Ledarassistent

Jag har gått alla kurser i Travskolan och travledareassistentutbildning till steg 3. Har ponnylicens. Roligast med travsporten är att man får träffa nya människor och vara med hästarna. Jag är en bra förebild för att jag är snäll och positiv och försöker hjälpa andra så gott jag kan.

 

Annie Mårtensson

Roll i Travskolan:
Ledarassistent

Jag har gått alla kurser i Travskolan och travledareassistentutbildning till steg 3. Har ponnylicens. Roligast med travsporten är gemenskapen med både hästar och människor. Jag är en bra förebild för att jag är rättvis.

 

Paulina Hemmingson Hecht

Roll i Travskolan:
Ledarassistent

Jag är utbildad ledarassistent och har licens för ponnytrav. Tar nu montélicens för stor häst. Roligast med travsporten är farten, spänningen och samspelet. Som förebild är jag ödmjuk och försöker att se alla och behandla alla som jag själv vill bli behandlad.

 

Pontus Hemmingsson Hecht

Roll i Travskolan:
Ledarassistent

Utbildad travledarassistent. Har ponnytravlicens och tävlar familjens ponnyer. Roligast med travsporten är att köra lopp och umgås med kompisar. Jag är en bra förebild för att jag vågar vara mig själ. Jag gillar att hjälpa andra och visa unga killar att travsport är kul.

 

Elin Birkerud

Roll i Travskolan:
Ledarassistent

Jag har licens för ponnytrav och är även utbildad travledarassistent. Det roligaste med travsportsen är att det är en fartsport och sedan samspelet mellan människor och hästar. Jag är en bra förebild eftersom jag är positiv och försöker bemöta alla som jag själv vill bli bemött.

 

Thea Mikkelsen

Roll i Travskolan:
Ledarassistent

Jag har ponnytravlicens och även utbildad till travledarassistent. Det bästa med travet är att man får umgås med hästar och sina kompisar.