Gästboxar inför fredag 20 september

17 september, 2019

Gästboxarna ska vara rengjorda från avföring men behöver ej tömmas inför fredag 20 september. Ni som har starthästar står i era egna boxar men boxarna  kommer ej att strös  upp eller plomberas och ni står där på eget ansvar och ni står ej heller upptagna på gästboxlistan.

För allas trivsel så ska samtliga boxar ALLTID mockas efter användning samt gången och duschspiltan ska sopas. Lyset släcks och dörrarna stängs efter siste man som lämnar stallet.

Det är inte tillåtet att ställa in hästen i boxen utan strömedel!  Spån ska användas och är det så att det fattas spån, skyfflar eller något annat ringer ni våra anläggningskillar på 0708-369204 (Beffe) eller 073-622 93 94 (Lasse).

 

 

Många Kalmarhästar Derbyhelgen!

30 augusti, 2019

Årets Derby-helg på Jägersro har alla förutsättningar att bli en succé. Kanonväder, kanonhästar (världstjärnor i vardande) och Jackpot på V75 därtill en hel drös Kalmarhästar.
I Derbystoet ställer vi våra förhoppningar till Stall Thomas Madsens fantastiskt duktiga Call Me Brodda med de lyckliga ägarna SBP i Sverige AB. Thomas hälsar allt väl från förmiddagens intervaller och hoppas såklart på lite tur för att hitta en bra position från spår längst ut på vingen. Vi håller tummarna – hårt!
Stall Madsen startar även fyra fina hästar på lördagen, Daydream La Marc, Sphinx d’Inverne, Derby Simoni och Drillbert.
Kul att Ingemar Larsson, som har varit med ett tag, testar STL Klass II med Ragga Loss (och fick spår 1). Han har även Orange Sand till start.
Stall Engström i högform selar ut Miss Pastis i ett stolopp under lördagen (V75-4) med numera Kalmartravets elitlärling Kevin Oscarsson i sulkyn. De möter där likaledes formtoppade Stall Robertssons Evoque. Jätteduktig trea i sitt kval till Derbystoet senast efter favoriten att vinna årets Derbysto Conrads Rödluva…!
Stall Persson är ju med såklart och Monark Newmen ska bli riktigt spännande att se i Derbystayern. Neon Hagh i V75-2 på lördag har varit jättefin i flera raka starter. Kosmopolit Du Gull och Fiery Heart tjänar förhoppningsvis fina pengar på söndagen
Stall Zackrisson hittade lopp till Ortega Bob och Enclave idag fredag och förhoppnings inleds helgen med fina Kalmarframgångar där

Stort lycka till allihopa och HEJA KALMAR!

SJU (!) hemmasegrar + en hemmakuskseger…

28 augusti, 2019

Vid fredagens fina lunchtävlingar tog hemmalaget hem segern i en härligt stor andel av loppen. Då det var väldigt bra anmält valde vi att dela ett lopp och sju av de tio loppen slutade alltså med hemmaseger.
Stall Maria Rosenberg ångar på med sina stjärnor och lyckades ta hem en dubbel med en enkel seger för Copaca Banana körd av Kim Eriksson och en mycket stark seger av It’s Time (kanske dagens prestation) körd av Stefan Persson. Trippelt grattis till Maria som fick fina presenter på sin födelsedag. Även familjen Engströms stallform håller i sig. Nu satte man dit La Paradeta med hjälp av Mikael Axelsson. Tommy R är tillbaka efter konvalescens och hade satt Bonfire Lady i skick för seger. Stall Fredrik Persson vann med Gigant Coger efter en övertygande prestation och även här verkar det som om stallformen är bättre än på länge. Lady S.G. Raider som Tomas Eklund tränar  (människorna bakom Tom Raider) gjorde ett mycket starkt lopp och fick rättvist sin första seger. Emma Holmqvist fick hjälp av Christoffer Eriksson att vinna med Micro Vick. Catrin Fajersson visade fina körhänder bakom Eskilstunahästen Mellby Empire i det avslutande loppet.

HEJA KALMAR!

På förekommen anledning

19 november, 2018

Det är inte tillåtet att ställa in hästen i boxen utan strömedel! Följs inte detta sägs boxen upp med omedelbar verkan.

För allas trivsel:
så sopar vi gången och duschen efter användning
släcker lamporna när vi lämnar stallet
stänger dörrarna

Går någonting sönder, fattas eller dylikt kontaktar ni anläggningskillarna på 0708-369204 (Beffe) eller 073-622 93 94 (Lasse).

 

Frukostfrallan

19 oktober, 2018

Alla aktiva hälsas välkomna på en kopp kaffe och en fralla där vi informerar varandra och diskuterar aktiviteter och lösningar.

Vi träffas i stallfiket sista onsdagen i varje månad med start kl. 10:00 den 31 oktober

Tema den 31 oktober: Tävlingsdagar och nya träningsmöjligheter

 

Varmt välkomna!

Provlopp

20 mars, 2018

körs varje onsdag kl. 14.00 om tillräckligt med hästar anmäls. Minst 5 hästar för att provlopp ska köras. Anmälan senast kl 10.00 samma dag på tel 0480-44 35 55. Önskas startbil anmäls det samma dag senast kl. 10.00